Споделете

Как да избера подходящата за мен добавка, съдържаща омега 3?

  1. Serving Size е посочен тук на етикета. Броя капсули,които съдържат  количеството омега-3, EPA и DHA, посочени на етикета. Дневният прием често може да бъде повече от една капсула.
  2. Amounts of EPA and DHA са изброени тук. EPA и DHA се свързват с различни ползи за здравето, така че е важно производителите ясно да определят колко съдържа всяка капсула. Количеството EPA и DHA в добавката обикновено е по-малко от общото количество омега-3. Например някои опаковки ще съдържат „Рибено масло 1000 mg“, но това описва общото количество рибено масло в продукта, а не конкретните нива на EPA и DHA. За някои състояния практикуващите лекари препоръчват на пациентите да приемат добавка с омега-3, която осигурява определено ниво на EPA, DHA или и двете.
  3. Това поле съдържа total amount of omega-3s на дневен прием.
  4. Този списък съдържа всички съставки, съдържащи се в продукта, включително съставките, използвани за смесване на маслото и направата на капсулата. Съставки, като розмарин и d-алфа токоферол (витамин Е), са антиоксиданти, които са добавени за по-добро запазване на рибеното масло и поддържане на приятния вкус.

БЪДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Абонирайте се за нашия безплатен бюлетин